5 НИВА НА РАЗВИТИЕ НА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ

Искам да споделя с вас 5 нива за развитието на твоя успешен мрежов бизнес. Това са 5 нива през, които така или иначе ще преминеш, ако си взел решение да изградиш и създадеш мечтите си. Тук въпроса е, колко големи мечти имаш и ще позволиш ли този мощен двигател да те движи напред. Ще пребориш ли егото си, да се обучаваш и да станеш професионалист в бизнеса? Защото само и единствено професионалистите печелят най-много пари във всяка една индустрия. Така е и в бизнеса, така е и в спорта.

Има футболисти, които играят за един сандвич по селата, има и такива взимащи по 200 000 паунда на седмица. Има заварчици, които идват и за малко пари ти правят заварка на крака на масата, има и заварчици, които печелят хиляди пъти повече работещи по нефтените платформи. Къде е разликата? В качествата, навиците, знанията и уменията. Ако ти си взел решение да станеш ПРОФЕСИОНАЛИСТ в Мрежовия маркетинг и да изградиш голям и мащабен бизнес ще минеш през тези 5 нива!

5 НИВА НА РАЗВИТИЕ НА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ

  1. Никой не знае за вас – Това е самата истина. Започвайки този бизнес никой не знае за теб и за това, какво си започнал. Което означава, че ти много бързо трябва да информираш хората за ползите от твоя бизнес. Ако имаш, какъвто и да било бизнес отново в началото никой не знае за вас. Вие ще трябва да информирате обществото за вашия бизнес. Дали е сладкарница, павилион за сандвичи или мрежовия маркетинг – хората трябва да научат за твоя бизнес
  2. Хората започват да ви се смеят – Една част от вашите „компетентни“ познати и приятели със сигурност ще ви се присмиват. Те си мислят, че знаят всичко за този бизнес, нищо, че не печелят и 5 лв от него. Въпроса е ще позволиш ли твоите близки, приятели, познати или непознати да определят дали ти ще имаш успех в този или в който и да било бизнес?
  3. Ще имате хейтъри – Това е доказателство, че вървите по правилния път. Те са вашата отправна точка, че вървите точно там, където трябва. Запомнете самолета излита срещу вятъра а не с него. Те са вашето съпротивление точно преди да излетите във вашия мрежов бизнес.
  4. Започват да ви уважават – Вече имате резултат, чекове, автомобил. Имате успех, който хората виждат без значение дали им харесва или не. Оставете шума от вашия успех да затоври устата на твоите критици. Хейтъри ще има винаги. Благодарете им те са вашето съпротивление по пътя.
  5. Ставате ЛЕГЕНДА – Тук ставате ЛЕГЕНДА в бизнеса. Легенда в бизнеса не само в България а и в света. Вашата история отеква във времето и вечността. Но няма как да скочите направо на този 5-ти етап. Няма как да станеш легенда, а никой да не знае за твоя бизнес (Първи етап). Тук хората ще говорят за вас с възхищение. Ще разказват как и къде са ви срещнали. Как са се запознали с вас. Много хора ще ви бъдат благодарни за това, че сте променили живота им! Защото вашия успех в този бизнес помага на много хора.

Вземете решение и станете професионалисти. Изградете вашата финансова свобода. Много хора в България вече берат плодовете на своя труд. Какъв е твоя избор? Да гледаш отстрани на пътя успеха на другите или искаш да бъдеш следващия ЛИДЕР в бизнеса!

споделяне на връзка

19 thoughts on “5 НИВА НА РАЗВИТИЕ НА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ

Вашият коментар