9 НЕЩА, КОИТО ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ПРЕДИ ДА УСПЕЕШ

Искам днес да споделя с вас 9 неща, които ще се случат с теб преди да успееш. Разбира се могат да бъдат изброени много повече, но искам да покажа топ 9 за мен на нещата, които ще се случат. Така или иначе всеки УСПЕХ има цена. Така или иначе трябва да я платим. Само, че замислете се не плащаме ли по същия този начин и цената на неуспеха? Нима той няма цена? Нима посредствеността е безплатна? За мен дори там плащаме много по-голяма и по-болезнена цена. Въпроса е коя от двете цени ти искаш да платиш?

Няма път към Успеха, който да е права само нагоре. Няма пряк път. Така е и в спорта и в бизнеса, навсякъде. Повечето хора искат обаче лекото и мекото, за това до скоро търкаха билетчета искайки да спечелят пари, които са им на готово даром, а не са се потрудили за тях или ако могат да направя едно малко усилие и да получат уникална възръщаемост. Това няма как да стане. И ако си мислиш, че за това да успееш ще платиш висока цена, то опитай с еднообразието, то е смъртоносно.

Всеки един предприемач се е провалял и е платил тази цена. Въпроса, когато ти си избрал да си предприемач е не дали ще се провалиш, а кога? И ако минеш през редица ситуации, които да не те спрат по пътя към твоята цел ти ще калиш в себе си характер на победител, ще си истински бизнес терминатор, който не познава стени и препятствия.

Така е и в Мрежовия маркетинг. Повечето хора там не се провалят, а се предават. Разберете всеки един човек, който е тръгнал с ясно осъзната цел, че иска да постигне мечтите си ще има ситуации и трудности, защо си мислите, че при вас ще е по-различно? Защо това да си финансово свободен трябва да е лесно? Ами не не е лесно, за това повечето хора ходят на работа 45 години с цел пенсия, макар, че за мен и това не е никак ама никак лесно.

Но определено си заслужава човек да плати цената и да бъде финансово свободен да не живее с аларма, кога ще го пусне шефа отпуска и дали ще го пусне. Да не живее от заплата до заплата, а да бъде подсигурен за него и семейството си. Цялото това удоволствие си има ЦЕНА!

Когато видим някой човек, който има успех ние виждаме върха на айсберка. Виждаме неговия резултат, но не виждаме през какво е минал този човек. Почваме да си мислим, че е имал късмет, че звездите са били правилно наредени и хиляди други неща, но не виждаме цената, която той е платил. В момента в който си помислим, че късмета, шефа, комшията или който и да било външен фактор е в основата на нашия успех ние моментално прехвърляме отговорността си извън нас самите и вдигаме ръце. А е важно да погледнем и да видим нас самите.

ЕТО И ТОП 9 НА НЕЩАТА, КОИТО ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ПРЕДИ ДА УСПЕЕШ:

1. Ще те боли
2. Ще ти се иска да се откажеш
3. Ще има близки хора, които няма да те подкрепят
4. Ще се съмняваш в себе си хиляди пъти
5. Хората ще ти се смеят и няма да те разбират
6. Ще придобиеш нови навици и умения
7. Ще падаш отново и отново
8. Ще инвестираш пари и време
9. Ще се чудиш, кога ще дойде резултата
Обобщение: Ще ТРЯБВА да платиш ЦЕНАТА НА УСПЕХА! Въпроса е – Колко силно го искаш???

социални бутони

876 thoughts on “9 НЕЩА, КОИТО ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ПРЕДИ ДА УСПЕЕШ

Вашият коментар