ДЕСЕТТЕ ЧОВЕШКИ ПОБЕДИ

След като в предната публикация споделих, какви са „Десетте човешки съжаления“, сега искам да споделя с вас за ДЕСЕТТЕ ЧОВЕШКИ ПОБЕДИ! Тези победи, които сме направили докато се движим по пътя към нашите цели и мечти. Тези победи, които са дали стойност и ценност на много хора. Тези ПОБЕДИ, които са ни превърнали в човек за пример. В истински ЛИДЕР, на който поколения след нас да се възхищават от това, което сме постигнали, направили или станали.

ДЕСЕТТЕ ЧОВЕШКИ ПОБЕДИ

 1. Стигаш до края и разбираш, че си използвал целия си потенциал и всички ресурси, които си имал за това да сътвориш живота си, така, както го искаш.
 2. Стигаш до края и разбираш, че винаги си правил следващата крачка към целта без да се предаваш пред никого и нищо.
 3. Стигаш до края и осъзнаваш, че винаги си се борил срещу страховете си. Винаги си се изправял смело срещу тях.
 4. Стигаш до края си и разбираш, че си човек, който се е стремял да изгради Лидерски качества в себе си и да научи много хора, как и те да го правят.
 5. Стигаш до края си и осъзнаваш как винаги след трудна ситуация си ставал по-силен и си вадил онзи ВЕЛИКАН от себе си, който да мине през всякакви стени и прегради.
 6. Стигаш до края си и с удовлетворение разбираш, че си служил на много хора. Дал си толкова много ценност и стойност, която да живее и след теб.
 7. Стигаш до края си и осъзнаваш, че имаш много приятели, които са почерпили от твоята същност, от твоите знания, от товя опит. От това, което си като човек.
 8. Стигаш до края си и осъзнаваш как си се изградил като шампион. Как всяка сутрин си побеждавал съмненията си, страховете си, мързела си… заради МЕЧТИТЕ СИ!
 9. Стигаш до края си и разбираш, че приключението не е в постигането на крайната цел, че истинската НАСЛАДА е в пътя до целта.
 10. Стигаш до края си и виждаш, колко много хора държат на теб, хора, чиито живот си променил. Колеги, които твърдят, че си истински ГЕРОЙ, клиенти наричащи те ВЕЛИК човек, близки, приятели, познати и непознат вярващи, че си ЛЕГЕНДА!

Със сигурност ще трябва да победим СЕБЕ СИ! И да минем през целия този път, който сме избрали и сме поели. Каквато и да е твоята мисия и призвание направи така, че да бъдеш ЛЕГЕНДА! Никога в света не е била издигната статуя на някой критик. Никога някой, който е мрънкал и е сочил само с пръст не е останал като ПРИМЕР в историята. Тя помни победителите. Света има нужда от такива. А най-хубавото е, че ти самия може да избереш, какъв да бъдеш или да станеш. Вземи решение и действай всеки ден. Трудностите не са ситуации, които да те спират. Те са ситуации, които да те направят още ПО-СИЛЕН! Не забравяй, че тези хора, които са твърде луди за да смятат, че могат да променят света, обикновено са тези, които ГО ПРАВЯТ!

социално споделяне

1 987 thoughts on “ДЕСЕТТЕ ЧОВЕШКИ ПОБЕДИ

 1. [url=https://narkologicheskaya-clinica-nb.ru]наркологическая клиника[/url]

  Алкогольная и наркотическая зависимости – это главнейшие бичи человека, которые портят не только карьеру, но также опять и разрушают организм.

  В современном мире, какой просто переполнен соблазнами различного уровня, человеку сложно удержаться для плаву и избежать пагубных желаний попробовать наркотики и алкоголь.

  Бешеные ритмы жизни много многих сбивают с выбранного пути, и эти человек начинают наловчиться к бутылке.
  наркологическая клиника

Вашият коментар