ЗАЩО ДА БЪДА МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧ?

Защо да бъда МЛМ Предприемач? Обикновено този въпрос си задават хората, които не са запознати с иднустрията на мрежовия бизнес. Това е нормално, когато ние не знаем нещо да търисм информация на тази тема. Това е една нова индустрия, която е непозната все още в България. Индустрия, която е с над 100 години история. Има много книги и информация по тази тема. Тук искам да наблегна на ползите, които човек може да има решавайки да стане млм предприемач.

По своята същност думата „предпремач“, означава, че човек предприема някакви действия да повиши като цяло качеството си на живот. В света най-много предприемачи има в Америка – 20% от населението. В Европа едни от държавите с най-много предприемачи са Естония, Латвия и Румъния. При нашата съседка има цели 14% предприемачи. В това сравнени у нас в България са 2,3%, което е супер малко. Ето защо другите държави се развиват по-добре от нас. Предприемача никога не създава проблеми, той дава решения. Проблем „къде да хапнем?“, предприемача е направил ресторант. Проблем „къде да тренираме?“, предприемача е направил фитнес зала. Проблем “къде да спим?“, предприемача е направил хотел.

МЛМ Предприемачеството е идеалният начин човек да стартира свой собствен бизнес модел без това да пречи на основната му работа или дейност. Това е идеален вариант човек да си подсигури още един източник на приходи а не да разчита на „сигурната си заплата“. Сигурното на заплатата е едно – един ден няма да я получаваш. Защото замисляли ли сте се, как ни протича живота?

Учим до 25 години, започваме някъде работа, създаваме семейство, имаме деца, работим усилено 45 години с цел – ПЕНСИЯ! Искам да ви попитам сериозно – Това ли е твоя план за бъдещето? Да разчиташ на пенсията? Да работиш 45 години отделяйки здраве, енергия и време за да получиш заплата, която дори не може да оставиш в наследство на децата си. А познавате ли случайно пенсионери, които работят? Защо го правят? От любов към професията?…. Едва ли!

Всеки ден става все по-ясно, че да имате работа не е достатъчно. Остарялото разбиране за 45 години работа и пенсиониране със златен часовник днес вече просто не работи. Сега живеем в капана на работата, като живота ни се диктува от аларамета и шефа ни, работим по-усилено и печелин по-малко. При девет от десет семейства трябва да работят поне двама от членовете за да свържат двата края. Проучванията показват, че 85% от всички биха искали да притежават собствен бизнес. Много често хората казват: „Парите не са най-важното“. Така е абсолютно съм съгласен, за този, който ги има в изобилие. Разбира се, че най-важно е здравето, за мен то е основата и ако човек го няма, другото е без значение. Вижте, какъв парадокс се получават – ходим на работа за да изкараме пари, продаваме здравето си, пренебрегваме семейството си за да работим и изкараме пари, които уж не са най-важното нещо. Така е, не са. Но за вечеря не може да сервираме една чиния внимание, да пием две чаши любов и да си платим тока с усмивка. Това е омагьосан кръг, в който се намират 95% от хората в света. Това е капан, който може много трудно да ви донесе финансова свобода и просперитет. Да и с наемен труд човек може да изкарва завидни доходи. Ако ви предложат да сте изпълнителен директор на Apple, Walt Disney или MTV може би ще натрупате състояние, което да инвестирате, което да ви донесе някой ден финансовата свобода. Това, което знам е, че тези хора мен не ме потърсиха. Има вероятност да не потърсят и някой от вас.

Силата на това човек да стане професионалист и да бъде млм предприемач е в това, че докато работиш, това, което работиш ти започваш да градиш малко по малко своя собствен бизнес. Да отделяш време, да обучаваш се, да работиш, но ако искаш да станеш професионалист и да виждаш шефа си в огледалото това е най- добрата бизнес възможност. Няма значение на колко си години, какъв пол си, каква религия изповядваш. Няма значение знаеш ли чужди езици или не. Има значение едно – искаш ли да се развиваш и да изградиш бизнес за себе си и семейството си, който един ден да оставиш и на поколенията след теб!

Концепцията на лостовия механизъм е прекрасно разбрана от петролния магнат Джон Пол Гети, който казва: „Предпочитам да печеля по 1% от усилията на 100 човека, отколкото 100% от личните си усилия!“ Трудно е да се намери по-точно обяснение на този принцип. От както мрежовия маркетинг се превърна в непрестанна комуникация с другите, той олицитворява лостовия механизъм. Разказвате на някого за възможностите как да бъде по-здрав и с по-високи доходи, как да изгради своя собствен бизнес. Той показва тези възможности на друг, той на трети и т.н. Преди да се усетите вече имате организиран бизнес. Помнете, че повечето хора се занимават с мрежов бизнес, но просто не получават пари за това. Не се ли случва нещо подобно, когато някой препоръча филм, ресторант, салон за красота, фитнес….? Колко пари щяхте да получите ако ви плащаха за всяка ваша препоръка, която сте направили през живота си?

МЛМ Предприемача е човек, който осъзнато е взел решение да стане професионалист и да изгради голяма бизнес империя. Който е готов да се обучава, да допсука грешки, да действа, да помага на хората в екипа си те да развият този бизнес и за себе си. В днешно време в информационния век голяма част от млм предприемачите дори се развиват в интернет и социалните мрежи. Всеки ден повечето от нас се ровят в лентата на Facebook разпускайки от поредния напрегнат ден в офиса. Вече имаш възможност гледайки лентата как да изградиш и своя собствен бизнес. Друг от големите плюсове на тази професия е, че ти си определяш работния ден. На кого ще се обадиш днес? С кого ще се видиш? До къде ще пътуваш? Ти ръководиш бизнеса си от хола у вас, от плажа докато се печеш, или от някое красиво място докато си на СПА с любимия човек. МЛМ Предприемачеството ти дава възможност ти да бъдеш шеф сам на себе си, да си определяш работното време и най-важното НЯМАШ ОГРАНИЧЕНИЯ НА ДОХОДИТЕ!!! Така ли е със заплатата, която получаваш като наемен работник?

В тази индустрия няма една капка енергия, която да върви срещу теб и твоето развитие. Всичко е в нашата глава. Тук има голям екип от хора, който ще ти помага ти да вървиш напред и да си все по-успешен. Така ли е в традиционния собствен бизнес? Това е най-достъпната възможност, в която ти ако се обучаваш, работиш и следваш системата и лидерите в екипа, ще изградиш международен бизнес и най-важното ще имаш трите най-важни ресурса в едно – ЗДРАВЕ, ПАРИ И ВРЕМЕ, което ще ти помогне да живееш живота на мечтите си.

spodelime

371 thoughts on “ЗАЩО ДА БЪДА МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧ?

  1. I was wondering if you ever considered changing the structure of your site?
    Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.

    Youve got an awful lot of text for only having One Shot Max Keto (http://forum.adm-tolka.ru/viewtopic.php?id=161418) or two pictures.
    Maybe you could space it out better?

Вашият коментар