ЕДНА РАЗЛИЧНА ПОРОДА ХОРА

Харесвам свободолюбиви хора… Харесвам хора, които са себе си и пет пари не дават за мнението на околните. Те винаги са на мястото, на което искат. С хората, с които искат. Правят това, което искат. Както искат. Такива хора са ходещ заряд. Такива хора миришат на революция и независимост. Такива хора са пламък. Харесвам хора, които държат на принципите си.

Такива, които имат мнение и позиция, които винаги отстояват. Без значение дали то ще се приеме. Без значение дали това ще ги отлъчи от масата. Такива хора имат красив вътрешен свят. На тези хора не им отиват граници, клетки, въжета. Не им отива да бъдат ограничени. От някой, от нещо.
Такива хора са категорични. Импулсивни. Истински. Те са заряд, огън, вълна. Те са куршум, удар, цунами, тайфун. Не винаги са харесвани. Не винаги успяват да се впишат. Но винаги се забелязват. Винаги се усеща присъствието им на масата, в стаята, в света. Свободата мирише отдалеч, но не всеки има смелост да ухае на нея…

Тази порода хора е различна, те търсят варианти и възможности да бъдат СВОБОДНИ, а не да са във виртуалния затвор в офиса от 9:00 до 17:00 да чакат цяла седмица да дойде Петък и цяла година да дойде лято за да отидат 10 дена на море! Тези хора не се примиряват и искат да живеят живота си а не да съществуват. Искат да има приключения.

Замислете се ако вие правите едно и също в продължение на 365 дни в годината, то тогава вие не живеете 365 дни!!! Живеете 1 ден – 365 ПЪТИ!!!

Чувам това много често …
„Харесва ми бизнес идеята, но не е за мен, не мога да продавам!!!“
И аз така…, но мога да се хваля и да говоря за хубавото…
Както казва един приятел:
„Ние хората много си споделяме!“
Ммм … Даа … 🤔

1. Споделихте снимка на кока – кола с вашето име и всички започнаха да търсят кока – кола с тяхното име.
-Продадено- 👍🏼

2. Пуснахте снимка на храната си в известен ресторант и всичките ви приятели искаха да я опитат.
-Продадено- 👌🏼

3. Споделихте последната книга, която прочетохте и приятелите ви искаха да я изтеглят или отидат в книжарница за нея.
-Продадено- ☝🏼

4. Отидохте на кино да гледате филм и ви хареса толкова много, че го споделхите с приятелите си и те заведоха цялото си семейство да го изгледат.
-Продадено- ✋🏼

5. Направиха ви супер отстъпка в любимия ви магазин. Не можахте да се стърпите и се похвалихте на всички приятели, така че те също се възползваха от офертите.
-Продадено- 👊🏼

Единствената разлика е …
🤔🤨🙄
Не ви е платено за тези реклами.
Към Кока – Кола 👎🏼
Към ресторанта 👎🏼
Към книжарницата 👎🏼
Към киното 👎🏼
На любимия ви магазин 👎🏼

Какво ще кажете да имахте възможност да споделяте това, които ви харесва и това да променя живота на много хора по света карайки ги да изглеждат по-добре, да се чувстват по-добре, да се усмихва по-често и да ви бъде платено?

„Не харесвате продажбите?“

✔️С постоянство и упоритост всеки може да успее.

97% от хората, които се отказват прекален рано, работят за 3% от хората, които никога не се отказват…!“

Успехът е непреклонността пред трудностите и справянето с тях.
Преодоляването им е черта на успеха и гаранция за живот, изпълнен с благополучие и възможности.
Отказването е гаранция за недоимък и ограничения.

Има определена група хора, които искат не в този живот, не утре а още днес да придобият своя Успех. Те търсят постоянно възможност, за да реализират целите си. Всеки ден правят нещо, за да достигнат мечтите си.

И аз съм горд, че познавам такива хора, че общувам с такива хора, че се уча от тях – следователно ще стана като тях!

споделяне на връзка

3 thoughts on “ЕДНА РАЗЛИЧНА ПОРОДА ХОРА

Вашият коментар