ЗА МЕН ЛИ Е МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ?

За мен ли е Мрежовият маркетинг?

Ще мога ли да се справя?Има ли, какво да изгубя? Ами ако нещо не успея? Дали да пробвам? Това са само една малка част от въпросите, които някои от хората си задават. Нека ви издам една малка тайна – Ние цял живот сме били част от Мрежовият маркетинг. Защо ли? Ами, защото още от деца ние препоръчваме и правим продажби. Реализираме обороти за търговската мрежа.

Аз много добре си спомням, когато бях дете и на някое от момчетата в квартала им купиха количка с дистанционно управление. До няколко дни всички момчета в квартала имаха вече по количка с дистанционно управление. Нека ви питам, кой според вас реализира оборот за магазина? Детето с препоръката си или продавачката в магазина? Разбира се, че детето. Ние това правим цял живот – ПРЕПОРЪЧВАМЕ!

Ако дойда във вашия град и ви питам за добър ресторант, където да се нахраня сигурен съм, че вие ще ми препоръчате най-добрия. Това е заложено в нас. Ние препоръчваме цял живот и когато сме доволни и когато не сме. Има статистика, която гласи, че ние препоръчваме съзнателно и несъзнателно между 7 до 10 пъти на ден без значение на близки приятели или на непознати.

Замислете се само, колко оборот реализира любимото ви заведение, което вие препоръчвате на всички. Няма лошо, доволни сте – препоръчвате, но дали ако отидете в това заведение ще ви почерпят едно капучино, защото благодарение на вашата препоръка собственика и заведението са заработили пари? Най-вероятно – не!

Ние винаги ще бъдем част от някоя мрежа. Клиенти сме на определен мобилен оператор, който е именно мрежа от клиенти. Клиенти сме на верига бензиностанции ( имаме карта с отстъпка сигурно) и т.н. дори хората в градския транспорт за мрежа от клиенти. Замислете се най-големите бизнеси в света не са ли на база мрежа – мрежа от заведения, хотели, клиенти, ресторанти и т.н.

Искам да споделя с вас силата на препоръката! Ако ти този месец чуеш нова информация за нещо (продукт, заведение и др.) и я споделиш за целия месец само на едни човек ставате двама човека, които знаете тази информация. Ако следващия месец вие двамата споделите само на по един човек, ставате четирима, които знаят тази информация. Ако третия месец четиримата споделите само на по един човек ставате осем човека, които знаят тази информация. Така ако всеки месец споделяте само на по един човек за една година – 4096 човека ще знаят дадената информация!!! Така работи силата на препоръката, така се развиват масово салоните за красота, заведения, ресторанти и др.

Замислете се, вие до сега вече сте реализирали десетки хиляди обороти за някой друг. Реализирали сте обороти за най-различни търговски обекти. Не бихте ли искали да реализирате подобни обороти за себе си от хола у вас, докато пътувате, докато правите това, което обичате или успоредно докато си ходите на работа?

Да смея да твърдя, че Мрежовия маркетинг е за всеки, но не всеки е за Мрежовия маркетинг. Тази индустрия впечатлява хора с цели, с мечти, с мислене на предприемачи, искащи своята финансова свобода, искащи те да са господари на живота си, а не да живеят от заплата до заплата с цел – пенсия, някой слънчев ден. Това е индустрия за хора, които обичат да помагат на другите да успяват.

В тази индустрия няма нито един човек, който да ти пречи ти да се развиеш. Напротив много хора искат точни ти да успееш да постигнеш целите и мечтите си. В тази индустрия няма какво да загубиш, защото нямаш инвестиция от хиляди левове в стока, която да сложиш в склад и да се чудиш как да развържеш после. Тук няма как да фалираш, нямаш наем на обект, не плащаш заплати, нямаш персонал и т.н. Единствено можеш да спечелиш, всичко зависи от теб! Всичко зависи от твоето желание, до колко си готов да се обучаваш, да следваш лидерите в екипа си и да прилагаш наученото. В крайна сметка живота си е твой, банковата сметка също. Ти носиш отговорност за живота си! Просто се отпусни и реализирай себе си, извади човека, който с успеха си ще даде пример на много хора! Света има нужда от хора, които са за пример, които вдъхновяват, които показват на много хора, как и те да успеят.

Всичко зависи от теб!

споделяне в социални мрежи

3 thoughts on “ЗА МЕН ЛИ Е МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ?

Вашият коментар