ДВАТА ЗАКОНА НА ПРОСПЕРИТЕТА

Има два основни закона за постигане на просперитет в живота.Два закона, които споделят всички големи лидери не само в мрежовия бизнес.

Първият основен закон на просперитета е:

Когато се погледнеш в огледалото там да виждаш шефа – Ти да бъдеш шеф сам на себе си!Няма как, когато имаш шеф на главата да постигнеш какъвто и да било просперитет в живота, или това може да стане много, много рядко.

Така, че първият основен и важен закон е – ти да бъдеш шеф на самия себе си.Да изискваш от себе си, да бъдеш онзи лош шеф, който кара самия теб да вадиш най-доброто от себе си във всеки един ден, във всеки един момент.Масово хората са свикнали да имат шефове на главите си, защото, когато друг ти казва, какво да правиш ти знаеш, че ТРЯБВА да го направиш.Слушаш шефа си, той командва, той казва и го правиш.Когато трябва да слушаме себе си, някак си все сме си добрите шефове.

Така, че първият и основен закон на просперитета е – Ти да бъдеш шеф сам на себе си!

Вторият закон на просперитета е:

Трябва да имаш LEVERAGE (лостова система за доход) – Система, която да ти генерира ежемесечен доход, без значение ти къде си,без значение дали е понеделник, вторник, сряда…..дали е лято, дали е зима, дали спиш, дали се храниш, дали си на почивка и т.н.

Трябва задължително да имаш система за доход, трябва да имаш актив, който да ти генерира доход, за да може ти да не си зависим от месечната си заплата и работата, която имаш.

Това са двата основни закона на просперитета.Актив се придобива по три начина:

  • Да си го купиш
  • Да го наследиш
  • Да го изградиш от нулата – Мрежовия бизнес е точно такъв бизнес, ние изграждаме своя актив.Изграждаме го години наред за да може след това да се наслаждаваме на благата, които той дава.

Всеки, който иска да има просперитет в живота си, тряба задължително да използва тези два закона.Това са закони, които не съм ги измислил аз.Аз просто ги следвам.Това са закони, които ги прилагат големи лидери не само в Мрежовия бизнес, а по принцип големи предприемачи.Хора, които са променили света като цяло.Хора като Елон Мъск, Ричард Брансън и други.

Видео към публикацията:

https://www.youtube.com/watch?v=Wj0lSyZ30K4&t=3s

социални бутони

474 thoughts on “ДВАТА ЗАКОНА НА ПРОСПЕРИТЕТА

Вашият коментар