ТРИ ЖИТЕЙСКИ ПРАВИЛА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Искам да споделя с вас три житейски закона, които могат да направят живота ни по-добър.Това са закони и те работят само и единствено ако ги прилагаме.Представете си бягаща пътека, въпроса не е дали тя е полезна за здравето ни, дали ни подобрява кондицията и т.н.Нейната ефективност за нас идва от количеството на нейното използване!
Ето и трите закона:

1. Ако не се бориш за това, което искаш никога няма да го имаш – Вижте, колко мъдро казано.Има хора, които чакат някой друг да дойде и да оправи техния живот.Няма такъв филм.Ти си отговорен за твоя живот!От теб зависи до голяма степен да постигнеш това, което искаш.Така, че ако не се борим за това което искаме, никога няма да го постигнем.Вие представяте ли си някой спортист да не се бори да стане олимпийски шампион, как очаква да го постигне?Успехът има цена и те знаят за какво я плащат.Това е изключително важно: „Ако не се бориш за това, което искаш, никога няма да го имаш!

2. Ако не попитате отговорът винаги ще бъде НЕ – Това е много важно и това го прилагам все повече и повече.Уча се да работя с точни и конкретни въпроси за да получавам точни и конкретни отговори.

Искаш ли да дойдеш на море?

Искаш ли да станем бизнес партньори?

Искаш ли да работим ЗаЕдно?

Искаш ли да си увеличиш двойно или тройно доходите в следващите 1,23 или 5 години?

Ясни точни и конкретни въпроси!Защото ако не попитаме, отговорът винаги ще бъде НЕ!!!Ако питаме завоалирано, преди аз така правех.Питах завоалирано, чакам някакъв отговор, нещо да се случи. Хвърлям така нещо в пространството, когато говоря с човек и чакам и гадая сега иска ли, не иска ли даденото нещо, което съм го питал. Така, че питайте конкретно, защото ако не попитаме отговорът винаги ще бъде НЕ!

3.  Ако не направим крачка напред ще си останем на същото място – Това е много важно, защото ако правим едно и също как очакваме да имаме различен резултат. Ако 365 дни в годината ние правим едно и също нещо, то тогава ние не живеем 365 дни. Ние живеем 1 ден 365 пъти!Ако сега правим същото, каквото сме правили в предходните 5 години, какво очакваме да имаме в следващите 5 години?Може би едно и също. За това трябва да направим нещо различно ако имаме различна цел. Така,че правете всеки ден малки крачици напред, но го правете за вашата цел, за вашия  по-добър живот, за повишаване на качеството на вашия живот.

Радвам се, че бяхме отново заедно.

Поздрави и благодаря!

Видео към статията:

https://www.youtube.com/watch?v=VzS-r2ZQmP4&list=PLeL3qR379S2w9IUXEDaxJ_ltLac8xwWoF&index=28

бутони за споделяне

622 thoughts on “ТРИ ЖИТЕЙСКИ ПРАВИЛА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Вашият коментар