БИЗНЕСЪТ И ИНСТРУМЕНТИТЕ

Нека ви разкажа една история за един чудесен тридневен уикенд.По случай празниците по Гергьовден се паднаха три почивни дни от Събота до Понеделник.С моя лидер в Мрежовия бизнес и с неговата съпруга отидохме на вилата им да разпуснем и да се заредим с енергия от това красиво място.Направихме си скара, вкусна вечеря с разговори за развитие и успех.

Преди да направим скарата трябваше да подготвим няколко дървета и да запалим камината.Какво ни е нужно за да нацепим дървата?Разбира се – брадва и електрическа резачка.Трябват инструменти, които да ни помогнат по-бързо да постигнем целта си.Ако двама човека застанат един до друг и започнат да се състезават кой ще нареже по-бързо дървата, като единия използва брадва а другия електрическа резачка определено човека с резачката ще спечели.Защо ли?Ами защото използва по-добрия инструмент.И най-важното той знае как да използва електрическата резачка.Не я използва като трион и да се опитва да реже така дървата.

В бизнеса е същото.За да развиете успешен бизнес ви трябват инструменти, които да са лоста в това вие да вървите напред.Разбира се нужно е някой да ти покаже как да работиш с тези инструменти.След като се научиш ти решаваш как точно да ги използваш.Във всяка една професия се използват инструменти – зъболекари, механици, строители и т.н. използват определени инструменти за да постигнат целта. Използват ги професионално и по предназначение.

В Мрежовия бизнес е същото.Ако ти кажа, че имаш и можеш да използваш уникални инструменти, които могат да ти помогнат да достигнеш доход над 1000 лв. с чисто нов Мерцедес би ли имал желание да се научиш да ги използваш качествено?

Днес във векът на информацията ти имаш хиляди възможности на всякъде около теб.Дали ще се възползваш или не зависи от теб.Може да разбереш най-добре възможността, която ти е попаднала като я използваш. Ако в твоята сфера познаваш някой с който сте стартирали по едно и също време една и съща професия и той се е развил по-бързо от теб най-вероятно не е защото професията е добра или лоша, а защото той използва по-добри инструменти за развитие на професията си от теб.

Използвай качествени инструменти, достигай до по-голям брой хора.Давай стойност в живота на хората и прави така, че денят, в който са те видели да са получили от теб нещо ценно и полезно и лягайки си вечер да мислят за момента, в който живота ги е срещнал с теб, защото си се отнесъл професионално и си дал на човека СТОЙНОСТ!

социално споделяне

526 thoughts on “БИЗНЕСЪТ И ИНСТРУМЕНТИТЕ

  1. [url=https://rejting-televizorov.ru]рейтинг телевизоров[/url]

    Теперь сложно представить любое приют комфортным без телевизора. Современные телевизоры обладают множеством характеристик, которые могут повлиять для отбор той или иной модели. Пройдемся последовательно сообразно самым важным из них.
    Решаем вопрос с местом
    Предварительно покупкой прежде определите, в какое местность в доме вы поставите или повесите телевизор и сделайте замеры. Это мгновенно определит совокупность вашего поиска и не подходящие по размерам модели дозволительно довольно для первом же этапе исключить.
    рейтинг телевизоров

Вашият коментар