ОТ ОЦЕЛЯВАНЕ ДО МИЛИОНЕРИ ЗА 12 МЕСЕЦА

Искам да споделя личните си впечатления от едно прекрасно мероприятие, което се проведе на 22 Октомври 2017 г. в София – Power day!Над 800 човека, независими партньори, хора жадни за успех от всички краища на България пристигнаха за да направят следващата крачка към своето личностно развитие.

Специални гости на събитието бяха Генрих и Марина Ердман от Русия.Харизматични, усмихнати, позитивни и успешни те дойдоха за да покажат своя опит и резултат в сферата на Мрежовия маркетинг.Родени в бивши съветски републики,родители на две деца пътя ги отвежда до Москва.Не сигурност и непрестанните разходи са част от ежедневието им.

Той работи като счетоводител около 20 години и разбира,че няма как да достигне до мечтите си докато работи за някой друг.На 25 години заминават за Москва и се устройват в предградията на руската столица.Менюто им било съставено основно от макарони и кренвирши, вредните навици, храна, както и липсата на сън водят до влошаване на здравето му и наднормено тегло.

Няколко години по-късно основават компания, която докато развиват Генрих работи, където и каквото намери за да успеят да покрият разходите в семейството.

Сблъскват се с Мрежовия маркетинг и си партнират с компанията и до днес.Само за 1 календарна година Генрих и Марина се развиват до ниво Президент по маркетинг скалата на компанията, печелят по над 1 милион рубли на месец, като автомобилен бонус от компанията получават Порше.С хъс, ентусиазъм, правила работа и най-вече постоянство те помагат на редица техни партньори в екипа си да достигнат до нива, които да им помогнат да са финансово независими а не малка част от тях и богати.С ползването на висококачествените продукти Генрих отслабва с 25 килограма!Променя тотално мисленето си, започва да се занимава активно със спорт, ходи на редица състезания по триатлон и подобрява значително своето здраве.

Купуват си 4 етажна къща край Москва, пътуват по няколко пъти в годината на екзотични и приказни места по света.Генрих и Марина като в приказка преобразяват живота си тотално само за година.Те живеят живот, за който повечето хора ги е страх да мечтаят.Те показаха с личен пример как от бедно семейство, работещо да оцелее в момента живеят живота не мечтите си.

За мен беше истинска чест и отговорност да се запозная лично с тях.Имайте цели и не се спирайте пред нищо.Най – лесно е човек да се откаже или да използва оправдания, как дадено нещо няма да стане.Прекрасно, но оправданията и извиненията никога не ни дават живота, за който мечтаем.

Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш ИСКАХ И ИМАМ!

 

share button

963 thoughts on “ОТ ОЦЕЛЯВАНЕ ДО МИЛИОНЕРИ ЗА 12 МЕСЕЦА

Вашият коментар