Моето предложение

Изгледайте видео презентацията и разберете как можете да започнете бизнес без риск и без крупни инвесциции с международна и доказана система за увеличаване на дохода.

Изгледайте видео презентацията на бизнеса

 

СТАНИ МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧ

 

Със сигурност това са някои от мечтите на повечето хора. Всеки иска да е здрав, да обиколи света, да има финансова сигурност и стабилност, да живее в къщата на мечтите си, да имаме времето и ние да избираме какво да правим през това време. Замисляли ли сте се обаче, какво е нужно да имаме за да постигнем тези наши мечти?

Хубаво е да мечтаем, защото както знаем човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, но е добре и да знаем, какво е необходимо да имаме за да реализираме тези наши мечти. Защото за нас може да са мечти, но със сигурност за една част от хората в света те са начин на живот.

Днес все по-често виждам хора, които се отказват от мечтите си. Те си казват неща от рода на: „Ето тази кола има място за детската седалка отзад и мога да си позволя вноските!“ Така човек започва да се примирява с каквато и да е кола, каквото и да е жилище, каквато и да е работа, каквато и да е заплата, какъвто и да е живот на тихо същестуване и оцеляване. Вместо да се стремим да живеем живот изпълнен с приключения, пътувания и просперитет.

Само и единствено ако имаме тези три ресурса накуп може да изживеем пълноценно мечтите си. Здравето за мен е основата на всичко и никога не го коментирам. Няма значение, колко пари имаш в банковата сметка ако си на легло и не може да станеш. Парите и времето са пряко свързани. Винаги едното е за сметка на другото. Нека ви попитам нещо: „Познавате ли хора, които имат много пари (бизнесмени или ходят на 2-3 работи), но нямат здраве и време? В обратния случай има хора, които имат цялото време на света, но нямат 5 лв да излезнат с вас на кафе. Познавате ли такива хора?“ Сигурен съм, че да. А има и още една трета група хора, които хем ходят на 2-3 работи хем нямат пари и време а в много случаи и здраве.

Съществуват два вида доход в света – активен и пасивен.

Активния доход идва само когато ние сме активни или иначе казано ходим на работа или имаме малък собствен бизнес. Напълно логично все пак никой не е длъжен да ни плаща ако не ходим на работа. Там влизаме в едно колело на хамстер и почваме да го въртим – 6,8,12 часа… ако имаме свой собствен бизнес и 24 часа в денонощието! Ние получаваме пари само когато отделяме време, енергия, знания и здраве. Спрем ли да въртим колелото и да бъдем активни, рязко спират и нашите доходи. С активен доход изкарват парите си 95% от хората в света! Тук големия капан е в това, че ние сме ограничени – имаме 24 часа на денонощие. Няма как да ходим на работа 32 часа, което означава, че след като имаме таван на времето, в което може да отидем на работа, то тогава винаги, абсолютно винаги ще имаме таван на парите, които получаваме.

Пасивен доход – Той идва от активи, тоест нещо, което притежаваме (актив), което ни генерира оборот и получаваме доход. Пример – апартаменти и гаражи под наем. Тук нямаме ограничения. Може да имате 2 апартамента, които да давате под наем, а може да имате и 22… Звучи супер, но за това ни трябва капитал. Актив може да придобием по три основни начина – да си го купим (ако имаме пари), да го наследим и да го изградим от нулата! Точно това искам да ви покажа. Как да изградите своя актив, който да ви носи сигурни ежемесечни доходи успоредно с работата на която ходите и един ден ако решите и искате да го развивате професионално то това да ви направи и финансово свободни.

За съжаление повечето хора нямат ясен и точен план за бъдещето си. Оставили са се по течението и просто чакат нещо да им се случи, вместо да се стремят те да случват нещата. Вярват, че така им било писано, такава им била съдбата… Кой го е написал това, че така ти било писано? Дайте да видим за мен, какво пише? Нали с нашите действия и бездействия ние пишем в нашата книга на живота си. Една част от хората търкат билетчета с надеждата да спечелят пари, които не са заслужили и чакат на лотарията. Да инвестираш успешно също е идея, но там за да се научм да го правим успешно ще трябва преди това да сме го правили много пъти неуспешно, поне в повечето случаи. Да работим извънредно също е окей, но за да си докараме допълнително някой лев, колко време ще издържим физически и психически да работим извънредно на 2-3 места? Да закупим франчайз звучи супер, но ще ни трябва много голям капитал, който да инвестираме в готова система. Повечето хора се насочват към собствения бизнес и предприемачеството. Там разбира се също има рискове и то не малки, но всеки успех има цена, която трябва да се плати.

 

ТРИ НАЧИНА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ

 

Това е краткия план по който 95% от хората в света се движат. Завършваме училище и университет и отиваме да се реализираме на пазара на труда. За съжаление никой в училище не ни учи как да бъдем финансово свободни. На всякъде ни учат как да сме добри работници. Работим 45 години и след 65-67 години идва нашата пенсия… Вместо да се радваме на старините си ние сме принудени отново да ходим на работа някъде. Ще ви попитам нещо: „Познавате ли пенсионери, които работят?“ Най-вероятно да… Защо го правят според вас? От любов към професията или защото не им стигат парите? Аз си зададох следния въпрос: „Краси ако следваш този план, то твоя резултат няма да е много по-различен като този на твоите родители или на твоите баби и дядовци.“ Целта на това да си МЛМ Предприемач е че може да започнеш докато ходиш на раобта без това да пречи на дейността ти и след 2-3-5 години да си финансово свободен. Някак си не е като да ходиш 45 години на работа с гениалната цел – пенсия!

ВНИМАНИЕ!!! Не става въпрос за бързо забогатяване!!! 

Аз съм запознат с бизнеса и индустрията преди около 10 години. Реших си някои здравословни проблеми и видях, че продукта работи. Оставайки без работа, януари 2019 взех РЕШЕНИЕ да правя бизнеса като бизнес следвайки ясна и точна система на развитие.

Развивайки този бизнес това лято два месеца живях на морето два месеца на ол-инклузив и работех онлайн от хотела! Дохода, който съм изградил за момента през последната година и половина е над 2500 лв. + чисто нов автомобил Мерцедес А – класа.

Ти как би се почувствал ако през следващата година и половина ти покажа как може да достигнеш този доход отделно от работата или бизнеса, който имаш? Струва ти се, че е много време? А как ти мина последната година и половина? Така ще мине и следващата. Моята цел и мисия е да покажа на ПОВЕЧЕ ХОРА как да увеличат СТАНДАРТА СИ НА ЖИВОТ!

Запознай се с информацията и вземи РЕШЕНИЕ!

 

ТРИ КРИТЕРИЯ, ПО КОИТО ДА ИЗБЕРЕМ МРЕЖОВА КОМПАНИЯ

НАШИЯТ ЕКИП TEAM VISION 21 Е ВОДЕЩ В ОБЛАСТТА НА МЛМ БИЗНЕСА!

С какво ние ще ви подкрепим?

  • Получавате БЕЗПЛАТНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ + ОНЛАЙН ТРЕНИНГ ЦЕНТЪР НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ 24/7
  • Лична работа с опитни партньори
  • Семинари и обучения на живо във вашия град
  • Тиймбилдинги и Бизнес дни!

ВРЪЧВАНЕ НА МЕРЦЕДЕС А – КЛАСА

 

Моята история в цифри през годините. От момента в който реших да правя бизнеса като бизнес резултата рязко ми се промени, защо ли? Защото следвам ясна и точна система на развитие. Защото съм се обградил с ЛИДЕРИ, с които вървим ЗАЕДНО нагоре по пътя на успеха. ЗАЩОТО в екипа си работя с отговорни, осъзнати и жадни за успех и развитие хора. Мога да ви науча и да ви покажа как да достигнете поне до моето ниво. Мисля, че няма да ми се разсърдите ако след година – година и половина ви идва СИГУРЕН ЕЖЕМЕСЕЧЕН ДОХОД ОТ РОДА НА 2500 – 3000 лв./м.

МОЯТА ИСТОРИЯ В ЦИФРИ

„Всеки бизнес е просто идея как да направиш живота на хората по-добър! (Сър Ричард Брансън, милиардер и инвеститор)“

 

Ако ти не направиш план за живота си, то тогава живота ти ще стане част от плановете на някой друг, а той едва ли е предвидил нещо кой знае какво за теб. Както казва Робърт Кийосаки: „Работата на твоя шеф не е да те направи богат. Това е твоя работа!“ Всеки ден с нашите действия и бездействие ние ковем съдбата и живота си. Ако искаш да имаш нещо различно след 1-2 или 5 години е нужно да направиш нещо различно СЕГА! Не утре, не след 2 седмици, а СЕГА! Както пише в една дебела книга: „Каквото посееш, това ще пожънеш!“ Днес виждам, как има хора, които не им харесва това, което жънат и се ядосват на резултата си, а не си дават сметка, какво всъщност днес сеят за да променят резултата си утре!

ЗА КАКВО МЕЧТАЕШ?

Разбрах, колко е ВАЖНО да имаш БИЗНЕС, който е устойчив на кризи още тази пролет, когато за съжаление бяхме под карантина. Това обаче не оказа отражение на бизнеса. Напротив – месеците март, април и май бяха едни от най-силните в моят бизнес. Разбрах, каква наслада е да работиш от където искаш. Лятото прекарах почти два месеца на Свети Влас на ол инклузив в 4 звезден хотел и там, както и в близкото кафе ми бяха двата основни офиса на морето. Уникална наслада да имаш тази СВОБОДА!

Много хора вече живеят един различен стил на живот, а това означава, че и ти можеш. Свържи се с мен и ще ти покажа възможност, от която мнозина вече се възползваха! Стани част от един успешен екип.

 

 

Попълвайки тази форма вие заявявате желанието си да се свържа с вас и да ви дам повече информация за моя бизнес, който развивам и възможността ни за партньорство. Тази форма не ви ангажира по никакъв начин с взимане на решение или предприемане на определени действия!

Като обобщение на всичко за професията МЛМ Предприемач, споделям с вас един документален филм за ползите от тази професия. Изгледайте го и получете повече информация за себе.

ФИЛМ: „ВЪЗХОДЪТ НА ПРЕДПРИЕМАЧA“