За мен

Красимир ГЪЛБАЧЕВ

 

Казвам се Красимир Гълбачев и съм роден в град Кърджали на 17.08.1984 г. Зодия лъв.Винаги съм искал да постигна повече, никога не съм се съобразявал с малкото.Израснах в прекрасно семейство, имах вълнуващи моменти с много приятели и едно прекрасно и незабравимо детство.Тогава света беше розов, без натоварващи мисли от ежедневието.Всеки ден с другите деца от квартала държахме света в ръцете си.

През 2004 г. отбих кратката си девет месечна военна служба и целта ми беше да отида в София – Столицата на България, градът с многото възможности и живот различен от по-малките градове.Влезнах студент в НСА „Васил Левски“.От спорта винаги съм учил много, той ми и е дал много и като дете и като студент.Научих, че истинската победа е никога да не се отказваш, да имаш спортна злоба и глад за успех.По-късно разбрах, че всички тези качества важат с пълна сила и в реалния ни живот.

След като завърших започнах да търся място да се реализирам на пазара на труда, да работя и да живея едновременно.Тогава не осъзнавах, че това е един непосилен баланс.Работех по 12 часа на ден, 6 дни в седмицата и почивах в неделя.Ооо как я чаках само, това беше като Нова година,рожден ден и Коледа в едно всяка седмица.

Тогава успях да се докосна до бизнес модела на Мрежовия маркетинг. Благодарение на един приятел, който ми препоръча няколко велики книги успях да осъзная, че това е един кръговрат, който те изцежда като лимон и ти нямаш правото да не си в този кръговрат от работа вкъщи, от работа вкъщи и да живееш от заплата до заплата.Да чакаш цяла седмица да стане петък или…неделя, да чакаш цяла година да стане лято за да идем пет – десет дена на море.

Книгите, които прочетох промениха много мислите и съзнанието ми, те бяха като ударна доза адреналин, всяка следваща страница ме шамаросваше все по-силно.Осъзнавах, че са много малко хората, които са станали финансово свободни да не казвам богати с модела от работа вкъщи.Да може би ако ви предложат да станете изпълнителен директор на Apple, Уолт Дисни или MTV може би ще натрупате достатъчно богатство.Това, което знаем е, че тези хора не потърсиха мен, има вероятност да не потърсят и някой от вас и за това осъзнах, че трябва и е време аз да определям колко да работя, от къде да работя и с кого да работя.Исках да виждам шефа в огледалото сутрин ставайки когато се наспя, а не от алармата на часовника.

Започнах партньорство с голяма компания и с голяма радост се срещам с отворени хора искащи да повишат качеството на своя живот, също като мен.

Научих много неща за начина на мислене, за оправданията, за различните ценности, срещнах се до сега с доста хора и осъзнавам колко е различен света.Обичам да съм сред лидери, хора, които те дърпат напред, които с личен пример ти показват пътя и как а го направиш.Щастлив съм, че съм част от най-модерния, иновативен и развиващ се екип в България.

За мен е истинска чест и удоволствие да споделя с теб моя опит, виждания, ценности и лични преживявания.

Благодаря ви!